Pages Menu
TwitterFacebook
Categories Menu

Geplaatst op jun 21, 2013 in CV, Nieuws 2013

Collectief ‘Onrust’ krijgt van 6 t/m 27 juli platform in Galerie KNH

Collectief ‘Onrust’ krijgt van 6 t/m 27 juli platform in Galerie KNH

 

DE tentoonstelling is wegens succes iedere zaterdag van 13.00-17.00 uur te bezoeken

Kunstenaarscollectief ‘Onrust’ krijgt in Galerie KNH, gedempte Herensingel 4, 2032 NS Haarlem, een platform om haar onrust neer te zetten.
De normale openingstijden van de galerie worden vervangen door enkel de zaterdag van 16.00-20.00 uur.
Spaarnekunstroute zondag 7 juli 13.00-17.00 uur.
Onrust Ticket

Collectief Onrust

Collectief Onrust zet een tentoonstelling neer met vragen en statements als: ‘Prostitueren wij onszelf?, ‘Is de individuele onrust in de wereld een collectieve onrust?’, ‘Viva Propaganda!’, ‘ Kunst voor ’n elite!?, ‘En tenslotte was de kunst dood: waar ligt onze vrijheid?’, ‘Kunst:(g)een boodschap aan de wereld?’ Het collectief benadert de onrust vanuit diverse persoonlijke autonome perspectieven.

Expositie Onrust in de Kunst

Waar de term ‘Kunst’ te pas en te onpas wordt gebruikt en er wordt geroepen dat kunst voor iedereen is komt het tegengeluid. Collectief Onrust sluit, met toestemming van Galerie KNH, de deuren en ramen af voor het publiek. De entree is GRATIS d.m.v. een op www.galerieknh.nl te downloaden ticket. Het collectief zoekt echte betrokkenheid onder het publiek en is geenszins van plan om de korte lontjes van individuen te voeden. Eenmaal binnen heb je 4 uren de tijd om te kijken of de vragen en statements een toegevoegde meerwaarde aan je bestaan zijn.

De zaterdagen 6, 13, 20 en 27 juni worden van 16.00-20.00 een ontmoetingsplek voor publiek en kunstenaars.
Via https://www.facebook.com/pages/Galerie-KNH/282240425122766?ref=hl en www.galerieknh.nl kan een ticket gedownload worden en dit is tevens het toegangsbewijs tot de tentoonstelling.

Collectief Onrust

Share This