Pages Menu
TwitterFacebook
Categories Menu

Geplaatst op mrt 10, 2013 in CV, Nieuws 2013, slideshow

WORKSHOP “VROLIJKE LIEFDE” 17 maart 2013 Spencer Keijner

WORKSHOP “VROLIJKE LIEFDE” 17 maart 2013 Spencer Keijner

Spencer Keijner, een echte Indo, is op 16 juni 1955 geboren in Djakarta, hoofdstad van Indonesië. Prettig gestoord, maar niet hinderlijk. De auteur geeft ook lezingen en seminars over de onderwerpen die hij in zijn boek "Doe wat je wil?! JA doen !" beschrijft.   Op jonge leeftijd is hij vanuit Indonesië naar Nederland gekomen en daarna snel doorgereisd naar Amerika, Denver (Colorado). Door het overlijden van zijn vader in Amerika is hij samen met zijn moeder en broer terug gekeerd naar Nederland. De auteur heeft een vrijwel zorgeloze en gelukkige jeugd gehad. Spencer heeft veel gereisd en veel gezien. Tijdens zijn loopbaan bij defensie heeft hij zowel in Nederland als in een groot aantal landen van Europa de werkzaamheden als militair mogen uitvoeren. De twee uitzendingen, respectievelijk  voormalig Yoegoslavië (Bosnië-Herzegovina) en Irak (Baghdad), alsmede een open hartoperatie, hebben veel impact gehad op zijn kijk op deze wereld. Redenen waarom hij belangrijke levensvragen opnieuw is gaan relativeren. Voor het schrijven van boeken heeft hij gekozen om dat te doen op het eiland Sulawesi (Indonesië), waar hij zijn tijd verdeeld met duiken op Bunaken, één van de mooiste duikressorts van de wereld, tennis en golf spelen. Zijn seminars, lezingen en workshops geven de aanwezigen een "boost"  en vrolijkheid en geven inzicht in hoe het leven er uit zou kunnen zien mét LIEFDE.

Geluksroute: 2 FEBRUARI 2013 geeft Spencer zangworkshops in Galerie KNH: 12.00-12.45 13.00-13.45 15.00-15.45 “Spencer TOAO” Advies en coaching Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei. Schrijven van boeken. spencertoao.com

Spencer Keijner, een echte Indo, is op 16 juni 1955 geboren in Djakarta, hoofdstad van Indonesië. Prettig gestoord, maar niet hinderlijk. De auteur geeft ook lezingen en seminars over de onderwerpen die hij in zijn boek “Doe wat je wil?! JA doen !” beschrijft. Op jonge leeftijd is hij vanuit Indonesië naar Nederland gekomen en daarna snel doorgereisd naar Amerika, Denver (Colorado). Door het overlijden van zijn vader in Amerika is hij samen met zijn moeder en broer terug gekeerd naar Nederland. De auteur heeft een vrijwel zorgeloze en gelukkige jeugd gehad. Spencer heeft veel gereisd en veel gezien. Tijdens zijn loopbaan bij defensie heeft hij zowel in Nederland als in een groot aantal landen van Europa de werkzaamheden als militair mogen uitvoeren. De twee uitzendingen, respectievelijk voormalig Yoegoslavië (Bosnië-Herzegovina) en Irak (Baghdad), alsmede een open hartoperatie, hebben veel impact gehad op zijn kijk op deze wereld.

Redenen waarom hij belangrijke levensvragen opnieuw is gaan relativeren. Voor het schrijven van boeken heeft hij gekozen om dat te doen op het eiland Sulawesi (Indonesië), waar hij zijn tijd verdeeld met duiken op Bunaken, één van de mooiste duikressorts van de wereld, tennis en golf spelen. Zijn seminars, lezingen en workshops geven de aanwezigen een “boost” en vrolijkheid en geven inzicht in hoe het leven er uit zou kunnen zien mét LIEFDE.

  • Een workshop waarbij je inzichten krijgt voor jezelf.
  • Handvaten mee krijgt om (nog) duidelijker te kunnen communiceren met jouw omgeving.
  • Je krijgt tijdens deze workshop te horen waarom je besluiten moet nemen.. en waarom dat zo belangrijk is voor jouw leven.
  • Tips en trucs krijg je mee om jouw energie bij jou te houden en sterker te worden.
  • Door samen te zingen (of te luisteren naar…) weer te kunnen voelen met je hart
  • Leren om jezelf (nog) beter te leren kennen.

Waar: Galerie KNH, gedempte Herensingel 4, 2032NS Haarlem (t.o. Amsterdamse Poort), www.galerieknh.nl
Wanneer:17 maart 2013
Tijd: 13.00 – 16.30 uur (ontvangst vanaf 12.30 uur)
Reserveren: voorinschrijving via galerieknh@gmail.com
Kosten: 20 euro per persoon

Lezing 10 februari in Galerie KNH- tips&tricks voor de verkoop van je kunstwerken.
Aanvang: 14.00-16.00 uur
Entree: 5 euro
Reserveren noodzakelijk i.v.m. het aantal stoelen.
Opgeven via galerieknh@gmail.com
Locatie: Gedempte herensingel 4, 2032NS Haarlem (t.o. de Amsterdamse poort)

Share This